Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer Cheaptaxi Kortrijk

Individueel of in groep

U groep maximum bestaande uit 8 personen wordt rechtstreeks zonder andere personen en of tussenstops naar de luchthaven gebracht. Vermits afspraak kunnen er wel mensen van u groep op verschillende plaatsen op en of afgehaald worden.

  • U wordt rechtstreeks zonder tussenstop naar u bestemming gebracht (minimale reistijd).
  • U of uw groep reist alleen.(geen andere mensen)
  • Vooraf bepaalde prijs!

Kiest u voor individueel vervoer dan brengt onze chauffeur u rechtstreeks van het ophaaladres naar uw gewenste bestemming.

Reist u met meerdere personen? Dan is het wel mogelijk om meerdere ophaaladressen binnen dezelfde reservatie te combineren.

U wordt rechtstreeks naar uw bestemming gebracht.

Een auto wordt niet gedeeld. U of uw groep reist alleen!

PRIJSAANVRAAG


Gemeenschappelijk Vervoer

U of uw groep wordt aangevuld met andere groepen. U wordt dus niet alleen en/of rechtstreeks naar de luchthaven vervoerd. Het tijdstip van vertrek wordt door ons vastgelegd zodoende dat iedereen op tijd voor zijn vlucht is.

Kiest u voor de goedkopere formule van gemeenschappelijk vervoer dan is het mogelijk dat wij uw rit combineren met een andere rit met dezelfde of een gelijkaardige bestemming. Wij zorgen uiteraard voor een perfecte planning zodat u met een minimale hinder steeds tijdig op uw bestemming aankomt.

Dit is de goedkoopste reisformule! U reist mee met andere particulieren met dezelfde of een gelijkaardige bestemming. Deze formule is enkel beschikbaar voor particulieren en reisbureaus. Bedrijven kunnen gebruik maken van individueel vervoer.

PRIJSAANVRAAG


Met de taxi naar de luchthaven

TAXI NODIG? | BEL 056 20 01 20 | DAG & NACHT | 24u 7d/7

over CheapTaxi

Het erkend Kortrijks taxibedrijf Cheaptaxi biedt u zowel taxi als luchthavenvervoer tegen een zeer gunstige prijs. Wij werken met een vooraf bepaalde prijs.
Bel ons op 056 20 01 20! Wij staan steeds vrijblijvend tot uw dienst.