Andere Diensten

Cheaptaxi Kortrijk

Goederenvervoer

Wij staan in voor het vervoer van goederen, colli's (tot maximum 1800 kg of 7m³) door gans Europa.

Wij garanderen u een levering op eindbestemming binnen de 24 uren (vanaf vertrek laadplaats), eveneens in de vroegere Oostbloklanden zoals Polen, Tsjechië en Hongarije.

Wenst u een offerte : deel ons het gewicht mee, het afhalings- en leveringsadres en wij sturen u per kerend een offerte.

Diverse

Chauffeur : Time is money : laat u rijden en benuttig zo uw tijd optimaal Onze professionele chauffeur staan steeds ter uwer dienst.

Onze chauffeur komt naar u toe op de afgesproken plaats en brengt u dan naar uw bestemmingen met uw eigen vertrouwd voertuig zodoende kunt u ongehinderd deze tijd optimaal benuttigen

Shuttlediensten : U hebt nood aan vervoer voor groep(en) of meerdere ritten van en naar dezelfde locatie. Wij bieden u onze vloot voertuigen aan met bestuurder aan zeer scherpe prijzen.

Horeca : In overleg met de horecauitbater of de organisator kunnen zijn klanten aan een zeer voordelig tarief zich laten vervoeren van en naar de zaak en/of evenement. Zodoende heeft de gebruiker geen last meer van alcoholcontroles, kunt u onbeperkt feesten zonder risico op ongevallen, geen parkeerongemakken, en zo verder.

 

PRIJSAANVRAAG


TAXI NODIG? | BEL 056 20 01 20 | DAG & NACHT | 24u 7d/7

over CheapTaxi

Het erkend Kortrijks taxibedrijf Cheaptaxi biedt u zowel taxi als luchthavenvervoer tegen een zeer gunstige prijs. Wij werken met een vooraf bepaalde prijs.
Bel ons op 056 20 01 20! Wij staan steeds vrijblijvend tot uw dienst.

contact

  info@cheaptaxi.be
  +32 (0)56 20 01 20